Dikke Mik-rally op zaterdag 18 augustus a.s.

Nieuw bij Dikke Mik in Nijbroek: Een echte RALLY!!
Op zaterdag 18 augustus organiseren we samen met de mannen van Classic Rally Adventures een échte Dikke Mik Rally.
Niet met flauwe bolletje-pijltje of fotozoekopdrachten…nee…met kaartleesopdrachten zoals ook het NK wordt georganiseerd.
We rijden “pijlen-kortste-route” en “ingetekende lijn” in de toerklasse; de sportklasse krijgt het wat moeilijker: ingetekende lijn met barricades.
Alle informatie verschijnt binnenkort op deze website van Dikke Mik (www.dikkemiknijbroek.nl) maar houd de datum alvast vrij: Zaterdag 18 augustus.
Het begint met het traditionele Engels Ontbijt 's morgens om 9.30 uur in de feesttent op het Dikke Mik-terrein – daarna volgt het ochtendtraject.
Na de lunch (in Nijbroek) de middaglus. Uitslag en prijsuitreiking aan het eind van de middag.
Nodig iedereen die je kent uit om deel te nemen. Inschrijfgeld: € 40,00 per equipe van 2 personen, inclusief het Engels Ontbijt.
In geval van vragen en/of opmerkingen kunt u voor meer info terecht op 06-11125307 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga voor aanmelding naar de Rally-Tab rechtsboven in de balk op deze website.
(lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat u geen Google-account heeft en deze ook niet aan wilt maken, kunt u uw opgave mailen naar het eerder genoemde mailadres).

Rally facebookRally facebook2Rally facebook3Rally facebook4