Behoeftepeiling Corona-proof Rally 2020

Stel dat het kan en mag, doet u dan mee?

We hebben een moeilijke, soms verdrietige en saaie periode achter ons, laten we hopen dat het hierbij blijft en de mogelijkheden alleen maar verder worden versoepeld.
Zoals we half maart al hebben aangegeven is er dit jaar geen Dikke Mik!
Maar stel nou eens dat het derde weekend van augustus, wanneer ons jaarlijkse feestje oorspronkelijk gepland stond, de “Corona-stand” gelijk aan de huidige of nóg rooskleuriger is … zou u dan ook behoefte hebben om van dat ‘thuishonk’ af te komen?
De organisatie van de Dikke Mik-rally wil u, indien straks mogelijk, deze kans graag bieden, geheel Corona-proof!
De organisatie heeft de hiervoor benodigde vergunning reeds van de gemeente Voorst ontvangen.

 Coronaproof rally 2020

Het wordt wel een rally die (iets) anders dan anders is, met tweepersoons equipes maar zonder lijfelijke ontmoetingen en/of contacten onderweg. De route wordt verreden met een vertrouwde routekaart, waarbij de markers niet langs de weg staan maar via de digitale “App-weg” gevonden kunnen worden.

Er kan gestart worden op vrijdag 21 of zaterdag 22 augustus, u kunt dus zelf bepalen wanneer het ú het beste uitkomt. Nadat u de routekaart vooraf heeft ontvangen, is de start nl. digitaal via de mobiele telefoon.
Er bestaan momenteel nog meerdere vragen en grijze gebieden, ook al omdat niemand weet waar het de komende weken met het virus en de vrijheid naar toe gaat.
Zeker is wel dat ons dorpshuis “De Arend” een rol in dit geheel gaat spelen, met name bij de bekendmaking van prijswinnaars en prijsuitreikingen.
Heeft de rally-organisatie, na het bovenstaande te hebben gelezen, uw interesse gewekt? Misschien bent u wel één van de vele Dikke Mik-vrijwilligers die andere jaren, i.v.m. de ‘verplichtingen’ aan ons feestje op de zaterdag, niet mee kan doen aan de inmiddels vertrouwde rally. Dan is dit natuurlijk wel hét moment om ‘in te stappen’ en deel te nemen aan dit unieke evenement.

Laat ons weten wat u wilt en bel/App ons op 06 11125307 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer info of misschien wel goede aanvullende wensen of ideeën. 
Laten we samen proberen de Rally-swung erin te houden!