Speciale "Corona-proof" rally op 21 en 22 augustus 2020.

Na een moeilijke saaie, soms verdrietige periode komt met de landelijke versoeplingen e.e.a. weer op gang. Zoals we half maart al hebben aangegeven is er dit jaar geen Dikke Mik!
Maar .... we gaan in nauwe samenwerking met de mannen van Classic Rally Adventures tóch iets organiseren waarbij u weer van dat 'thuishonk' af kunt komen, nl. een superleuke "Corona-proof" rally-rit. De start, routeposten en finish zijn digitaal m.b.v. een App, geheel volgens de RIVM-regels. Vooraf ontvangt u naar keuze het routeboek per post of digitaal per mail, het moment van starten kan vrij worden bepaald op de vrijdag of de zaterdag. De kosten zijn € 50,00 per equipe. Hier zijn een lunchpakket voor beide deelnemers op een rustpunt in de route en 2 rally-schilden inbegrepen. Dat dit bedrag zo laag kan blijven, is met name te danken aan een aantal sponsoren die zich voor dit unieke evenement sponstaan bij ons hebben gemeld ... ECHT TOP!!.
De gezamenlijke prijsuitreiking is zaterdag-namiddag/avond 22 augustus a.s. vanaf ca. 17.30 uur in dorpshuis De Arend Nijbroek. Aansluitend wordt de bbq aangestoken en deze is toegankelijk voor iedereen, dus ook niet-rallyrijders en kinderen, die gezellig een 'vorkje mee willen prikken'.
Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt zich hier inschrijven voor de rally. Wilt u samen 'een vorkje meeprikken'? U kunt zich hier inschrijven voor de gezamenlijke bbq, deelname kost € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar en € 15,00 voor iedereen p.p. vanaf 12 jaar.
Het zou geweldig zijn als we in ons kleine dorp Nijbroek deze zomer na alle virus-ellende op deze wijze samen met u alsnog een beetje op kunnen vrolijken, welkom!!
Als u nog vragen heeft mag u 1) bellen met 06-11125307.: 2) reageren op onze Facebook-pagina waar deze info ook op komt te staan.: 3) een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe mooi is dat ... de lijst met ingeschreven equipes begint nu gestaag te groeien. Een update per 8 augustus 2020; momenteel 32 equipes.
Het doel is minimaal 40-45 equipes ... heeft u zich al wel ingeschreven?
Het is zo mooi om mee te doen met dit speciale evenement, en inschrijven gaat zo gemakkelijk door gewoon hierboven op dat vetgedrukte rode woordje te klikken.  

Rally opgaven 25 7 2020Rally opgaven 8 8 2020