Rally

Rally

Op 17 augustus a.s. organiseert Dikke Mik in nauwe samenwerking met de mannen van Classic Rally Adventures een échte Dikke Mik Rally.
Niet met flauwe bolletje-pijltje of fotozoekopdrachten…nee…met kaartleesopdrachten zoals ook het NK wordt georganiseerd.
We rijden waarschijnlijk weer met “pijlen-kortste-route” en “ingetekende lijn” in de toerklasse, maar het kan ook zijn dat alsnog met andere kaartleessystemen wordt gereden. Hierover volgt in dat geval later een email aan alle inschrijvers.
De equipes in de sportklasse krijgen het sowieso moeilijker met ingetekende lijn met barricades of ook alsnog met andere kaartleessystemen. Ook zij ontvangen in dat geval een aanvullende mail vooraf.

Het begint met het traditionele Engels Ontbijt 's morgens om 9.30 uur in de feesttent op het Dikke Mik-terrein – daarna volgt het ochtendtraject.
Na de lunch (op het feestterrein in Nijbroek) volgt de middaglus. Uitslag en prijsuitreiking aan het einde van de middag.
Nodig iedereen die je kent uit om deel te nemen, dit is zoooo leuk om mee te beleven zo bleek vorig jaar.
Het inschrijfbedrag is € 50,00 per equipe van 2 personen, dit is inclusief het befaamde Engelse Ontbijt van Dikke Mik Nijbroek.

U kunt zich hier inschrijven voor dit bijzonder leuke evenement.
Hieronder staat het overzicht van de equipes die zich tot nu toe hebben opgegeven voor dit prachtige evenement.

In geval van vragen/opmerkingen kunt u bellen met 06-11125307 of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgaven DM rally 2019Opgaven DM rally 20192Opgaven DM rally 20193