Uitslagen "Corona-proof" rally op 21 en 22 augustus 2020.

Het waren 2 hele mooie rallydagen afgelopen weekend. Om lijfelijke contacten te vermijden i.v.m. Corona ging (bijna) alles digitaal, onderweg in elk geval wel via een App op de smartphone. En die App heeft onderstaande scores binnen gekregen waarna het klassement kon worden opgemaakt.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met hun gewonnen bekers. En uiteraard gaan we ervan uit dat de beide nummer 1 (Toer- en Sportklasse) volgend jaar hun wisselbeker, waarmee ze nu een jaar op de schouw mogen pronken, opgepoetst meenemen en deze komen verdedigen.

Uitslagen rally 2020 Toer1Uitslagen rally 2020 Toer2

Uitslagen rally 2020 Sport

===========================================================================================================

Na een moeilijke saaie, soms verdrietige periode komt met de landelijke versoeplingen e.e.a. weer op gang. Zoals we half maart al hebben aangegeven is er dit jaar geen Dikke Mik!
Maar .... we gaan in nauwe samenwerking met de mannen van Classic Rally Adventures tóch iets organiseren waarbij u weer van dat 'thuishonk' af kunt komen, nl. een superleuke "Corona-proof" rally-rit. De start, routeposten en finish zijn digitaal m.b.v. een App, geheel volgens de RIVM-regels. Vooraf ontvangt u naar keuze het routeboek per post of digitaal per mail, het moment van starten kan vrij worden bepaald op de vrijdag of de zaterdag. De kosten zijn € 50,00 per equipe. Hier zijn een lunchpakket voor beide deelnemers op een rustpunt in de route en 2 rally-schilden inbegrepen. Dat dit bedrag zo laag kan blijven, is met name te danken aan een aantal sponsoren die zich voor dit unieke evenement sponstaan bij ons hebben gemeld ... ECHT TOP!!.
De gezamenlijke prijsuitreiking is zaterdag-namiddag/avond 22 augustus a.s. vanaf ca. 17.30 uur in dorpshuis De Arend Nijbroek.
Het zou geweldig zijn als we in ons kleine dorp Nijbroek deze zomer na alle virus-ellende op deze wijze samen met u alsnog een beetje op kunnen vrolijken, welkom!!

Yesss, ons doel is bereikt, geweldig! De teller is op 45 ingeschreven equipes gekomen.
Inschrijven kan nu helaas niet meer, vanaf morgen kunnen de 2 ritten worden gereden.

Rally opgaven 25 7 2020Rally opgaven 17 8 2020Rally opgaven 20 8 2020