Dikke Mik-rally 2019.

Na het zeer succesvolle debuut van 2018 hebben we besloten de rally ook dit jaar op ons zaterdag-programma te zetten. De opzet zal ongeveer gelijk aan 2018 worden, dus weer met de volle medewerking en organisatie-ervaringen van mensen van de “Classic Rally Adventure” in de personen van o.a. Ronald Jans, Gerhard Fokkens en Harry Zwiers. Doet u dit jaar ook (weer) mee? Wij zouden dat enorm leuk vinden en waarderen. Zeker bij ons plattelandsfeest en deze rally geldt nl. “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”! De start zal ook nu weer met ons alom bekende en bekroonde Engels ontbijt zijn. U kunt uw equipe vanaf 1 juni a.s. inschrijven (zie de Tab "Rally" hier boven).

DM Rally logo met datum 2019

Laatste prijswinnaars Dikke Mik 2018 bekend.

Vanmiddag, 26 oktober 2018, zijn we bij notariaat Ridderhof & Stelwagen in Vaassen geweest. Medewerkster Esmée heeft in ons bijzijn de laatste prijswinnaars, die voor de kleurplaat en (sponsor)puzzel Dikke Mik 2018, gekozen en getrokken.

Trekking prijswinnaars puzzel en kleurplaat DM 2018

Kleurplaat Dikke Mik 2018:
Er waren 7 inzendingen binnengekomen bij Dikke Mik. Esmée heeft bij het vergelijk en de keuzebepaling volop de leeftijd en het kleurengebruik van alle kinderen meegenomen.
Uiteindelijk kwam zij tot de volgende prijswinnaars:

1e prijs: Mark Hertgers.
2e prijs: Philou Kers.

Super gefeliciteerd beide toppers, de prijs wordt door ons op korte termijn naar jullie toegebracht.

---------------------------------------------------------------------------------

Puzzel Dikke Mik 2018:
Er waren 18 inzendingen binnengekomen bij Dikke Mik, waarvan we er, ook na 'verruiming van ons controle-filter', helaas 3 af moesten keuren omdat daarin toch écht een foute bedrijfsnaam was ingevuld. Uit de overgebleven 15 goede inzendingen heeft Esmée onderstaande prijswinnaars uit de 'hoge hoed' getrokken:

1e prijs: Aartje van den Burg Nijbroek.
2e prijs: Familie W. Bonhof Heerde.

Ook deze 2 gelukkigen super gefeliciteerd, deze prijs wordt door ons op korte termijn naar jullie toegebracht.

Foto's Dikke Mik 2018 online.

Om nog (even) lekker na te genieten van het geweldige Dikke Mik dorpsfeest 2018, kunt u kijken bij Tab "Foto's". De mooiste prentjes van ons feestweekend 16 t/m 18 augustus dit jaar staan er op.
Veel kijkplezier!!

Vrijwilligers Dikke Mik 2018 on line.

Elk jaar is Dikke Mik weer geheel afhankelijk van al die 'vrijwillige handjes'.
Kijk bij de Tab "Vrijwilligers" of klik op onderstaande link en scroll door de indrukwekkende lijst met 170 namen van 2018.
Top en onze hartelijk dank allemaal!! Heel graag zien wij u weer bij Dikke Mik 2019.

Sponsoren Dikke Mik 2018 online.

De indrukwekkende lijst met Dikke Mik-sponsoren staat op deze website, dit jaar zijn we over de 200-grens gegaan en zijn het er 202 geworden. In één woord geweldig!!
Als u het overzicht door scrollt zult u niet verder komen dan 198. Dit klopt, 4 Dikke Mik-sponsoren zijn 'fluister-stil' en willen niet eens genoemd en geroemd worden. 
Wat zijn we er trots en blij op dat deze grote groep bedrijven en instanties die ons ook in 2018 weer hebben gesteund, superrrr-dank allemaal. Wilt u weten wie dit precies allemaal zijn en gelijk doorgaan naar hun eigen website (indien aanwezig)? Als u in het overzicht op de bedrijfsnaam gaat staan en u ziet u 'het handje', dan is dat met 1 click geregeld.
Super-Topper-dank sponsorbedrijven van Dikke Mik!! Hopelijk mogen we volgend jaar weer bij u aankloppen.