Dikke Mik-rally op zaterdag 18 augustus a.s.

Dikke Mik gaat dit jaar voor een grote primeur!! Naast meerdere gloednieuwe activiteiten op het feestterrein, willen wij de Dikke Mik-rally op zaterdag 18 augustus a.s. nu al extra onder uw aandacht brengen en aanbevelen. In dit 1e jaar grotendeels georganiseerd door deskundige en ervaren mensen van o.a. de landelijke Caférally, de Hanzestedenrally en de (Brabantse) omlooprally. In 2 klasses, de toer- en sportklasse, worden er 2 lussen van elk ca. 60-65 km rijafstand met een rijtijd van ca. 2½ uur in deze prachtige Veluwse omgeving gemaakt. Een ongedwongen en bijna dagvullend rally-programma, dat begint ’s morgens om 9.30 uur met het alom bekende en befaamde gezamenlijke ontbijt in de feesttent en ’s avonds eindigt met de dagprijsuitreiking op het Dikke Mik-terrein. In de tussentijds komt u uiteraard weer terug op ons feestterrein aan het Geersepad om te genieten van alles wat Dikke Mik u daar te bieden heeft. Hebben wij uw interesse voor deelname hiermee reeds gewekt, geef u dan op of stel u vragen op ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnenkort zal op deze website ook een pagina met (veel) meer info over deze Dikke Mik-rally worden toegevoegd. Omdat een rally in deze omgeving nog relatief onbekend is, wordt (mondeling) delen van dit bericht enorm gewaardeerd.

Rally facebookRally facebook2Rally facebook3Rally facebook4

Nieuwe AVG-privacywet per 25 mei ook voor Dikke Mik van kracht.

BELANGRIJK!!

Per 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet op Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Dikke Mik Nijbroek werkt met diverse exploitanten, vrijwilligers en bezoekers, het veilig omgaan met alle bedrijfs-/persoonsgegevens is voor onze stichting bijzonder belangrijk. Wij zullen nooit zonder toestemming persoonsgegevens doorgeven aan andere organisaties en/of personen, tevens garanderen wij nooit bewust (persoons)gegevens te zullen misbruiken. De kans op het maken van een onbedoelde fout zit echter in een klein hoekje. Helemaal is dit het geval indien hier om één of andere (juridische) reden doelbewust naar wordt gezocht.
Wij verzoeken u in alle voorkomende gevallen uw vraag/ongenoegen schriftelijk aan ons te melden via deze website (Tab "Contact en route" op de startpagina) en/of onze Facebook-pagina, waarna dit in behandeling wordt genomen en in geval van een gegronde melding waar nodig wordt aangepast/verwijderd.
In alle gevallen zal hierover contact met u worden opgenomen.

Dit meldingsverzoek geldt tevens voor de vele honderden gepubliceerde foto’s op onze website, deze zijn puur en uitsluitend gemaakt en gepubliceerd om het positieve en gezellige karakter van ons jaarlijkse dorpsfeest weer te geven. Als hier foto’s bij staan die u om familiaire redenen (uzelf of bijvoorbeeld i.v.m. uw kind of een inmiddels overleden gezinslid) niet gepubliceerd wilt hebben, verzoeken wij u dit (incl. jaartal en fotonummer) schriftelijk aan ons te melden. Wij zullen deze foto('s) vervolgens binnen een week van onze website verwijderen.

Voor de toekomst:
Wij verzoeken u alleen schriftelijk aan ons door te geven als u NI
ET wilt dat foto’s over/met u of uw gezinsleden gepubliceerd worden.
Alle ontvangen meldingen en gedane acties ter afhandeling worden in onze administratie geregistreerd zodat deze, indien gevraagd/gewenst kunnen worden getoond aan de overheid en/of andere juridische instanties.

Stichting Dikke Mik dorpsfeesten Nijbroek is er puur voor uw en ons feest in ons kleine dorp, laten we dát samen nog jaren zo laten voortbestaan.

AVG DM 2018

Sponsorwinnaar Dikke Mik 2017 bekend.

Vandaag is de sponsorwinnaar Dikke Mik 2017 getrokken door de notaris.

Het gelukkige bedrijf is geworden:

 Sponsorwinnaar 2017

Van harte gefeliciteerd Samen Sterk Van Wijngaarden Harderwijk.

De 4 Dikke Mik-traktaties komen in nader overleg met u richting Harderwijk! 

Foto's Dikke Mik 2017 online.

Het is altijd een hele klus omdat van vele kanten de prentjes worden aangeleverd en moeten worden gesorteerd.
Maar ze staan erop!

Ga voor alle 'kiekjes' van 2017 naar de tab "Foto's".

Laatste prijswinnaars Dikke Mik 2017 bekend.

Vandaag zijn we bij Notariaat Ridderhof & Stelwagen Vaassen geweest voor de laatste trekkingen:

- Winnaars mooiste kleurplaat 2017.
- Winnaars Dikke Mik-sponsorpuzzel 2017.
- Winnaar Rebus-limmerick Dikke Mik 2017.

en niet te vergeten ...

- De sponsorwinnaar.

Zie svp de inzendingen van de laatste winnaars van vandaag en het complete overzicht met alle winnaars van Dikke Mik 2017 onder de tab "Feest aktueel".
Gefeliciteerd alle prijwinnaars, de laatste waardebonnen en consumptiemunten ontvangen jullie de komende weken.

20 oktober 2017.

Overzicht Ridderhof 2017

Madelief 2017

Jordy 2017

Esko 2017

Panhuis

Bonhof 2017