Dikke Mik-gemeenschapsloten 2018.

Heeft u al Dikke Mik-gemeenschapsloten 2018 gekocht? Nee nog niet, ze zijn er wel. Mogelijk komen jeugdige verkopers de komende weken ook aan uw voordeur met de vraag of u Dikke Mik (ook dit jaar weer) dat extra steuntje in de rug wilt geven. Ze kosten € 2,00 per stuk en er zijn schitterende prijzen mee te winnen.
Twijfelt u in deze soms 'roerige tijd' aan de echtheid? Ze moeten er volgens onderstaand voorbeeld uit zien. Bij voorbaat superdank weer voor uw steun aan ons dorpsfeest.

 Gemeenschapsverloting DM 2018

Programma 2018 rond en online

Het is weer gelukt!! Trots zijn we op ons in elkaar gesleutelde programma voor 2018. Kijk voor het gehele overzicht van ons zeer gevarieerde programma voor jong en oud onder de Tab "Feest aktueel". Het gehele feest geldt gratis toegang voor alle leeftijden, ook 's avonds voor de feestavonden!! Graag tot ziens op tenminste één van de drie feestdagen.

 

Dikke Mik-rally op zaterdag 18 augustus a.s.

Nieuw bij Dikke Mik in Nijbroek: Een echte RALLY!!
Op zaterdag 18 augustus organiseren we samen met de mannen van Classic Rally Adventures een échte Dikke Mik Rally.
Niet met flauwe bolletje-pijltje of fotozoekopdrachten…nee…met kaartleesopdrachten zoals ook het NK wordt georganiseerd.
We rijden “pijlen-kortste-route” en “ingetekende lijn” in de toerklasse; de sportklasse krijgt het wat moeilijker: ingetekende lijn met barricades.
Alle informatie verschijnt binnenkort op deze website van Dikke Mik (www.dikkemiknijbroek.nl) maar houd de datum alvast vrij: Zaterdag 18 augustus.
Het begint met het traditionele Engels Ontbijt 's morgens om 9.30 uur in de feesttent op het Dikke Mik-terrein – daarna volgt het ochtendtraject.
Na de lunch (in Nijbroek) de middaglus. Uitslag en prijsuitreiking aan het eind van de middag.
Nodig iedereen die je kent uit om deel te nemen. Inschrijfgeld: € 40,00 per equipe van 2 personen, inclusief het Engels Ontbijt.
In geval van vragen en/of opmerkingen kunt u voor meer info terecht op 06-11125307 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga voor aanmelding naar de Rally-Tab rechtsboven in de balk op deze website.
(lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat u geen Google-account heeft en deze ook niet aan wilt maken, kunt u uw opgave mailen naar het eerder genoemde mailadres).

Rally facebookRally facebook2Rally facebook3Rally facebook4

Sponsorwinnaar Dikke Mik 2017 bekend.

Vandaag is de sponsorwinnaar Dikke Mik 2017 getrokken door de notaris.

Het gelukkige bedrijf is geworden:

 Sponsorwinnaar 2017

Van harte gefeliciteerd Samen Sterk Van Wijngaarden Harderwijk.

De 4 Dikke Mik-traktaties komen in nader overleg met u richting Harderwijk! 

Foto's Dikke Mik 2017 online.

Het is altijd een hele klus omdat van vele kanten de prentjes worden aangeleverd en moeten worden gesorteerd.
Maar ze staan erop!

Ga voor alle 'kiekjes' van 2017 naar de tab "Foto's".