Steunt u Dikke Mik tijdens de Rabo ClubSupport-actie?

Vorig jaar begon de Rabo met haar Clubkas Campagne, dit jaar heeft het de titel Rabo ClubSupport meegekregen. Met Rabo ClubSupport viert deze bank samen de winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen, daar heeft de hele maatschappij baat bij en dát wil Rabo niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven ze als coöperatieve bank ook dit jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Bent u Rabo-lid en wilt u ons steunen, stem dan t/m 11 oktober op Dikke Mik Dorpsfeesten Nijbroek!
Bij voorbaat onze hartelijke Dikke Mik-dank hiervoor.

Rabo Clubsupport 20194

Rally-klassement 2019

Het regende dan weliswaar een groot deel van zaterdag 17 augustus, maar tóch werd het een TOP-feestdag met deze 2e Nijbroekse rally. Allemaal positieve reacties over de Veluwe en omgeving, en lovende opmerkingen over de routes op zich. In totaal 4 routes, 2 in de Sport- en 2 in de Toerklasse, werden vooraf gedegen voorbereid en uitgezet door Ronald Jans en Gerhard Fokkens van "De Classic Rally Adventures". Op het terrein werden 49 equipes 'afgeschoten' en binnen gezwaaid door Nijbroekers als Harry Zwiers en Loek de Dood, beide nauw verbonden met de rally-wereld. Hierbij treft u het eind-klassement van 2019. De organisatie van Dikke Mik Nijbroek kan u reeds nu verklappen dat volgend jaar de 3e Dikke Mik-rally zaterdag 22 augustus zal plaatsvinden. Ook dan wordt iedereen weer hartelijk en warm ontvangen bij de aftrap van deze grote feestdag, het gezamenlijk Engels ontbijt.

 1e plaats Proef Rally DM 2019 1e plaats Toer Rally DM 2019

 Deelnemer DAF 55 coup DM 2019

Programmaboekje 2019 online

Vandaag, woensdag 7 augustus, viel het Dikke Mik-programmaboekje voor 2019 in de Nijbroekse brievenbussen, tevens hebben alle sponsoren dit boekje reeds van ons ontvangen, En we zijn er zo trots op, dit jaar helemaal in "Full Colour" gedrukt. Op deze manier denken we alle 207 sponsoren nog meer te kunnen bedanken! Nieuwsgierig geworden? Klick op programmaboekje, veel lees- en puzzelplezier.

Dikke Mik-rally 2019.

Na het zeer succesvolle debuut van 2018 hebben we besloten de rally ook dit jaar op ons zaterdag-programma te zetten. De opzet zal ongeveer gelijk aan 2018 worden, dus weer met de volle medewerking en organisatie-ervaringen van mensen van de “Classic Rally Adventure” in de personen van o.a. Ronald Jans, Gerhard Fokkens en Harry Zwiers. Doet u dit jaar ook (weer) mee? Wij zouden dat enorm leuk vinden en waarderen. Zeker bij ons plattelandsfeest en deze rally geldt nl. “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”! De start zal ook nu weer met ons alom bekende en bekroonde Engels ontbijt zijn. U kunt uw equipe vanaf 1 juni a.s. inschrijven (zie de Tab "Rally" hier boven).

DM Rally logo met datum 2019