Bbq aansluitend op rally 22/08/2020

Doet u ook mee?

Op zaterdagavond 22 augustus a.s. vindt vanaf ca. 17.30 uur de prijsuitreiking plaats van de speciale "Corona-proof" rally die vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus kan worden gereden. Na de prijsuitreiking is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gezamenlijke "Arend-bbq" bij ons dorpshuis. Hieraan kunnen iedereen, dus rallyrijders, niet-rallyrijders en kinderen, deelnemen.
Deelname-tarieven zijn € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar en € 15,00 voor alle leeftijden van 12 jaar en ouder. Opgave kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door invulling van het opgaveformulier. Welkom allemaal, laten we er die zaterdagavond samen een bijzonder mooi feestje van maken terwijl alle RIVM-Coronaregels zullen worden gerespecteerd en nageleefd.

 Coronaproof rally 2020

Steunt u Dikke Mik tijdens de Rabo ClubSupport-actie?

Vorig jaar begon de Rabo met haar Clubkas Campagne, dit jaar heeft het de titel Rabo ClubSupport meegekregen. Met Rabo ClubSupport viert deze bank samen de winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen, daar heeft de hele maatschappij baat bij en dát wil Rabo niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven ze als coöperatieve bank ook dit jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Bent u Rabo-lid en wilt u ons steunen, stem dan t/m 11 oktober op Dikke Mik Dorpsfeesten Nijbroek!
Bij voorbaat onze hartelijke Dikke Mik-dank hiervoor.

Rabo Clubsupport 20194

Rally-klassement 2019

Het regende dan weliswaar een groot deel van zaterdag 17 augustus, maar tóch werd het een TOP-feestdag met deze 2e Nijbroekse rally. Allemaal positieve reacties over de Veluwe en omgeving, en lovende opmerkingen over de routes op zich. In totaal 4 routes, 2 in de Sport- en 2 in de Toerklasse, werden vooraf gedegen voorbereid en uitgezet door Ronald Jans en Gerhard Fokkens van "De Classic Rally Adventures". Op het terrein werden 49 equipes 'afgeschoten' en binnen gezwaaid door Nijbroekers als Harry Zwiers en Loek de Dood, beide nauw verbonden met de rally-wereld. Hierbij treft u het eind-klassement van 2019. De organisatie van Dikke Mik Nijbroek kan u reeds nu verklappen dat volgend jaar de 3e Dikke Mik-rally zaterdag 22 augustus zal plaatsvinden. Ook dan wordt iedereen weer hartelijk en warm ontvangen bij de aftrap van deze grote feestdag, het gezamenlijk Engels ontbijt.

 1e plaats Proef Rally DM 2019 1e plaats Toer Rally DM 2019

 Deelnemer DAF 55 coup DM 2019

Programmaboekje 2019 online

Vandaag, woensdag 7 augustus, viel het Dikke Mik-programmaboekje voor 2019 in de Nijbroekse brievenbussen, tevens hebben alle sponsoren dit boekje reeds van ons ontvangen, En we zijn er zo trots op, dit jaar helemaal in "Full Colour" gedrukt. Op deze manier denken we alle 207 sponsoren nog meer te kunnen bedanken! Nieuwsgierig geworden? Klick op programmaboekje, veel lees- en puzzelplezier.